Az Emlékezés Iskolája

“A Megvilágosodó szív Ébredése”
4 napos tanfolyam
Juhász Andrea Gabriellával

 

Miről szól ez a tanfolyam?

A megvilágosodásról. Segít abban, hogy jelentősen felgyorsuljon ez a folyamat. Mivel a szívünk egységes teréből aktiváljuk be a Merkabánkat, ettől fokozatosan meg kell, hogy változzon az életünk, mivel ha egységbe kerülünk mindennel, attól kezdve már nem a kettősség alapján létezünk.

 

Hogyan?

Először behívjuk az angyali részeinket, akik soha nem adtak fel minket amikor a szívünkből lebuktunk az elménkbe kb 13 ezer évvel ezelőtt . Ők segítenek minket abban hogy igazzá váljanak a négy nap tanításai. Az első két napban megtapasztaljuk újból a fehér tantrikus meditációkon keresztül a biztonságot és a szívünk melegségét. következő napon újjászületési szertartáson veszünk részt, a szívünk újjá születésén. Itt az égiek a szívünket megtisztítják, és felszabadítják a sok salakanyagtól, azért hogy a bukásból, most lehetőségünk legyen elindulni haza a szívünkbe az atyánkhoz. Hogy a tű hegyén képesek legyünk átjutnia felsőbb világba ami maga a szívünk pici zuga. A következő két napban, bemegyünk a szívünkbe, és felfedezzük a szívünk szakrális terét, majd a szívünk pici zugát, ami egy a forrással, istennel. Isten mindenhol jelen van, de itt tudunk összekapcsolódni vele közvetlenül. Abban a pillanatban amikor összekapcsolódsz az isteni éneddel az életed örökre megváltozik. Ezután megtanulunk a szívünkből teremteni az elménken keresztül. Ami az életünkbe harmóniát hoz. A megvilágosodáshoz elkerülhetetlen a fejünk fénycsöveinek és a harmadik szemünknek a beaktiválása, a Glóriánk és a természetes kristályszerkezetünk felélesztése ami maga a Merkaba beaktiválása. Merkaba nélkül esélyünk sincs kilépni a halandóságból, és a felemelkedésünk sem lehetséges. Merkaba a nagy szellemmel való élő kapcsolatunk fényteste.

 

Juhász Andrea, Drunvallo Melchizedek Juhász Andrea

 

Ezt mi által tudjuk megtapasztalni?

Az egység meditáció által. Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel, a két spirituális mester a felélesztője ennek a meditációnak. A szentháromság rezgését kelti életre. Ami a Földanya az Ég-apa és közted, a gyermek között jön létre. Egy élő szeretetrezgés, ami kulcs a szív szakrális terének megnyitásához.

 

A tanfolyam miért tart 4 napig? Ez olyan hosszú idő.

Azért mert ahhoz, hogy megtapasztald újból ezt a teret ami mindennel egy, ahhoz szükségünk van 2 napra amiben gyakoroljuk a finom energiák érzékelését. Különböző meditációkon keresztül amit Drunvalo Melchizedeknek köszönhetünk, játékosan a szellemünkkel megpróbálunk először magunkat felfedezni belülről. Milyen az agy környékének az érzete, milyen a torok sejtjeit érezni és látni, és így tovább, aztán kitágítani magunkat és végtelennel eggyé válni. Érdekességképpen még sötétben is táncolunk, mert a szív szakrális tere sötétben van, és amikor bejutunk, oda akkor mi gyújtunk fényt. A másik, ami nagyon fontos, az érzelemtest tisztítása. Nagyon sok érzelmi traumán estünk át az életünk, életeink folyamán és ezt hang-terápiával, gyógyító körben tisztítjuk. Ha a szív fájdalomban van akkor nem enged be senkit, vagy ha beengedi akkor nagyon gyorsan kidobja.

 

És mit csinálunk a következő két napon?

Meditációs úton megtapasztaljuk a szív szakrális terét, ami tartalmazza a te Akasha krónikádat. Utána megtapasztaljuk a szív pici zugát, ami egy Istennel, vagy a te magasabb éneddel. Itt találkozhatsz minden elhunyt szeretteiddel, és beszélgethetsz bárkivel az univerzumban, még akár Buddhával, vagy Jézussal is. Mindannyian teljesen egyek vagyunk ebben az ici-pici térben.
A következő lépés, hogy felébresztjük a fejet. Azt a technikát használjuk, amit a nagy szentjeink is használtak. Aktiváljuk a fénycsöveket amik a fejünkben és a fej körül vannak, és aktiváljuk a harmadik szemet. Amikor ez fénybe borul, akkor él a Glóriánk. Az i-re a pont akkor kerül fel amikor,a felélesztett fejet energetikailag összekötjük a szív szakrális terével. Így az agy kettőssége átpolarizálódik a szív egységébe. Ha ezen keresztül teremtünk az életünk megváltozik.

 

Ami még fontos az a Mer-ka-ba, azt is beaktiváljuk a szeretetrezgésen keresztül.

Erre azért van szükség, mert ez a Merkaba teljesen egyként rezeg a Földanyával, és ez biztosítja a mi felemelkedésünket itt a Földön. És mindezt úgy csináljuk, hogy a legelején meghívjuk a te magasabb ÉNedet, hogy segítsen neked ennek a tudásnak az életre keltésében.
Az én tapasztalatom szerint, akárki elvégezte ezt a tanfolyamot, annak az élete megváltozott, idővel, persze mindenkinek egyedien önmagához képest, tett egy nagy előrelépést.
Nagy örömömre szolgál, hogy idén a 4 napos, hagyományos „Drunvalo” tanfolyamot kibövíthettem egy új résszel, egy kb. 1 órás továbbfejlesztett meditációval - ami szintén Drunvalótól származik. Segít majd emelni a rezgésünket hogy az új energiákat jobban fel tudjuk venni! A meditáció neve „Az új kezdet” és ezalatt direkt módon összekapcsolódunk Földanyával és a felsőbb dimenziókkal.
Szóval erre a felfedezésre hívlak meg téged, sok Szeretettel,
- Juhász Andrea Gabriella

 

“Utazás a Szívbe”

2 napos tanfolyam
Juhász Andrea Gabriellával

 

Utazás a szívbe

 

Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel tanítása.

Ezt a tanfolyamot most elöször tartjuk Magyarországon.Végigmegyünk azokon az ősi meditációs gyakorlatokon amiket a nagy mesterek a szívükbe való belépéshez használtak.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklödőt!

 

Drunvalo Melchizedeknek és Daniel Mitelnek van egy közös könyvük aminek a címe: „Utazások a szívbe”. Ebbe a könyvbe összefoglalják azokat az ősi meditációs technikákat, ahogyan régen a nagy mesterek ( Buddha, Lahari Mahasaya, Yuktesvar, Avilai Nagy szent Teréz stb) segítették a tanítványaikat a szívükbe való bejutásban. Ez a könyv a következő időszakban jelenik meg. Ennek a könyvnek a kibővített anyagát adjuk le két tanfolyamon keresztül.

1,Utazások a szívben Belső ösvényen keresztül. Ez a tanfolyam is tiszítással kezdődik, ahol a tanulók összekapcsolódva tisztulnak. Ezen a tanfolyamon a szívbe való bejutást különféle technikákkal gyakoroljuk, mint például a szív tóruszán keresztül, ráérzés útján, köldök módszerrel, légzési módszerrel, heart math módszerrel, szív koncentrációs módszerrel, harmadik szem módszerével . Az energiarendszerünket öt ősi gyakorlattal energetizáljuk és harmonizájuk. Ennek a tanfolyamnak a része Megbocsájtás és Áldás tánc is.

2, Utazások a szívben Felsőbb Én által. Ez a tanfolyam azért különleges, mert teljesen új témák is belekerültek a tananyagba. A szokásos tisztítások után amire mindig szükség van mivel az életünkben állandóan szedünk össze újabb érzelmi traumákat, elkezdünk tanulni a felsőbb Én-ről. Ki ő? Miért keress meg minket, hogyan kapcsolódik hozzánk, és miben segíti az életünket. A másik nagy témakör az emberi test energiái hogyan működnek, és hogyan lehet különböző szexuális technikákon keresztül a szervezetünket, erőssé, egészségessé tenni. A bolygónkon az összes szexuális módszer két rendszerből származik: Ősi egyiptomi rendszerből, és az ősi keleti rendszerből. A módszerek teljesen eltérnek egymástól. Tanítjuk az egyiptomi Ankh kereszt-nek pontos lépéseit a teljes orgazmus eléréséhez, és felhasználásához. Elmagyarázzuk a keleti rendszert ami ellenzi az egész orgazmus felhasznlását férfi részről. A tanfolyam része a szív Misztikus tánca, Avila Szent Teréz Szív imája.
Jelentkezni lehet: juhaszandreagabriell.com

 

szív képalkotás

 

Szív-Képalkotás

2 napos tanfolyamok
Juhász Andrea Gabriellával A Szív -képalkotás a legősibb spirituális iskola a Földön. Legalább 40 ezer éves. A sumérok tanították. Daniel Mitel újította fel, és ő kezdte tanítani a Szív iskolájában. Én is ennek az iskolának a tanára vagyok.
A szív képeken keresztül utasítja a testet. Képeken keresztül látsz érzel és érzékelsz. Maga a látás visszaadja a szentséget: egyszerűen gyermekien ártatlan tudatosságot ami félelem és előre megfogalmazott ötletektől mentes. A képalkotáson keresztül a „ belső fény” és a „ belső hang” megtapasztalása könnyűvé válik. Minden kép fokozatosan segít kiszakadni a hétköznapi földhözkötöttségtől. Képek segítenek az agy lecsendesítésében, és a csendben még többet fedezel fel önmagadból. Rövid meditációkon keresztül képes a szív megváltoztatni a sok érzelmi trauma energiáit. Ezek a típusú meditációk mások mint amiket használni szoktunk, a hagyományos a férfi oldalt képviseli, ez pedig a nőit. Ezekben nem szabad sokáig benne lenni mert akkor az elme átveszi a vezetést a szívtől. A szívképek gyorsan hatnak bevillanásokon keresztül változtatják az ember energiarendszerét. Ez teljesen a női energián alapul már. Ahhoz hogy eredményeket lehessen vele felmutatni gyakran kell alkalmazni. A lényege ezeknek a meditációknak hogy meglepetés erejével hassanak a képek, nem szabad előre ismerni őket, mert máskülönben a meditációk elveszítik a kedvező hatásukat.

Két tanfolyamon keresztül tanítom. 1, Múlt tisztítása, Önmegújítás: Bárkivel akivel találkozol azzal energiát cserélsz. Ha van valami érzelmi vagy értelmi problémád a másikkal az leköti az energiáidat. Ez a tanfolyam megtanít mindenkit arra, hogyan szerezze vissza a lekötött energiáit a múltból. Amik lehetnek előző életek, vagy a mostani életünk korábbi időszakaiban történtek velünk. Amikor visszaszereztük a sajátunk energiánkat és visszaadtuk másoknak az energiáit, akkor tele leszünk megint teremtő energiákkal. Energikussá válunk, ez által megfiatalodunk. Önmagunkat megújítjuk.

2, Gyógyulás-Érzelmi tisztulás: Mindennapi életben a tisztítás nagyon fontos dolog. A meditációk különböző elemekkel dolgoznak. Felhaszálja az égitestek energiáit. Játékosak, amik könnyűek és fénnyel telítettek. Együtt dolgozik a vízzel, a földdel, az éggel, és a levegővel. Akik ezeket a meditációkat alkalmazzák, azokban a könnyedség a belső öröm hamar dominánssá válik az életükben. Ezek a képek segítenek a világunkra más szemszögből tekinteni. Akik használják ezeket a meditációkat, azok az életöröm megjelenik. A meditációktól kedvesebbekké, bizakodókká válnak. A lehető legkönnyebb legegyszerűbb meditációs típus. És mégis annyi energiát megmozgat a mélyben hogy hozzá kell szokni az energiájához. Sokan elejével azt sem tudják hol vannak, egy fajta álomszerű állapotban léteznek a meditációk alatt, annyival erősebb a szív energiája az elméjétől.

 

 

“Gyógyulás, és érzelmi tisztulás”

2 napos tanfolyam
Juhász Andrea Gabriellával

Gyógyulás, és érzelmi tisztulás

 

A Szív -képalkotás a legősibb spirituális iskola a Földön. Legalább 40 ezer éves. A sumérok iskolája volt. A szív képeken keresztül beszél, ezen keresztül utasítja a fizikai, értelmi ,és érzelmi testeinket A szív-képek a női enegián alapulnak, a szív képei, nagyon egyszerűek és hatásosak, csak elfelejtettük. Daniel Mitel adta vissza nekünk. Itt az ideje hogy újból emlékezzünk rá, és használjuk a mindennapi életünk során. Pálos Atya a segítőm, ő mondta nekem, ők is ezen az úton keresztül teremtenek, ők mágiának nevezik.
. Szív-képek egyik legfontosabb lépcsője az értelmi, érzelmi és fizikai test gyógyulása. Ez erőt ad ahhoz, hogy túl lépj a hiedelmeiden (hitrendszer), amik az elmédet blokkolják. Olyan eszközökhöz jutsz általa, amik segítik az érzelmi traumáktól való megszabadulást, amik kívül és belül mozgatják az energiáidat, segítenek levetkőzni a hibás módszereket.
Az egyik alapvető dolog amire emlékezned kell: bármilyen betegségtől szenved a tested, hiedelmeid (hitrendszered) keltették életre, és ezért átestél egy érzelmi traumán is. Tudnod kell, még a nagy meditációs mesterek sem indulnak el egy belső utazásra, értelmi és érzelmi testük megtisztítása nélkül.
Érted, hogy mennyire fontos az energiáid tisztítása? Egy felébredésben lévő szellemiségnek szüksége van erre a megtapasztalásra. Minél többet csinálod ezeket a gyakorlatokat, annál közelebb jutsz a teljes csend megtapasztalásához, ami a hitrendszered és érzelmi problémáid mögött rejtőzik. Ez a tudatosság kicsi lángja, ami belül ég.
Jelentkezni lehet erre a tanfolyamra:
Fülöp Melindánál: 1melindaf@gmail.com
Juhász Andreánál a weboldalon keresztül, kapcsolat menü.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklödőt!

 

Juhász Andrea Gabriella hivatalos tanári oldalai:

https://theschooloftheheart.com/andrea-juhasz/
https://theschooloftheheart.com/tsoth-teachers/

 

Juhász Andrea Gabriella Facebook oldalak:

A megvilágosodó szív ébredése
Juhász Andrea Gabriella

 

 

A tanfolyamok napi ütemterve

merkaba

Az Emlékezés Iskolája
Megvilágosodó szív ébredése tanfolyam tartalma, 4 nap
Drunvalo Melchizedek iskolája

1. nap

 • Angyali szertartás
 • Földanya finom energiái. Egységlélegzet meditáció.
 • Szív szakrális teréről való beszélgetés ( Szív Tórusza, Jézus útja, Szakrális, szent geometria)
 • Kék iskola ( meditációk)( Claudette Melchizedek tanítása)

2. nap

 • Beszélgetés a gyógyításról Drunvalo Melchizedek történetein keresztül
 • Szívcsakra, kulcs a gyógyuláshoz
 • Emberi csakrák szisztémája, DOS Disc története, hogyan gyógyítsd a csaráidat a szándékoddal
 • Szív gyógyítása, gyógyító kör

3. nap

 • Arany piramis gyógyító meditáció
 • Tánc a sötétben
 • Belépés a szív szakrális terébe, belépés a szív pici zugába ( Meditációk)
 • A teremtés két útja. Mi a különbség az elme és a szív teremtése között?
 • Agy felélesztése, fej fénycsöveinek aktiválása.

4. nap

 • Sufi tánc
 • Tánc a sötétben
 • A szív és az agy összekötése. Teremtés a szívből az elmén keresztül ( meditáció összeállítása)
 • Mer-ka-ba, emberi fénytest aktiválása, Mer-ka-ba programozása
 • Az új Kezdet. Az emberi fénytest kiterjesztése. A Földanya fénytestével való direct kapcsolódás
 • Ez a 4 nap programja. Ami teljesen új benne , az utolsó pont , “Az Új kezdet”. Ezzel ez a tanfolyam emelt szintűvé vált. A tanfolyamot 6 havonta érdemes megismételni. Az ára 50000 forint, ismétlőknek 25000 forint. Akiknek nincs aktív munkájuk, vagy munkanélküliek vagy tanulók, vagy nyugdíjasok, azoknak 36000 forint. Indokolt esetben árengedmény kérhető, közvetlenül Juhász Andreától.
  Jelentkezés a tanfolyamra Juhász Andreánál, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

   

  utazás a szívbe

   

  “Szívből való képalkotás, Múlt tisztítása és Önmegújítás”
  2 napos program tartalma

   

  1. nap

  • Aranypiramis tisztító meditáció
  • Mi a képalkotás? Utasítások a képalkotáshoz.
  • Rövid meditációs gyakorlatok.
  • Fordítsd át az energiádat gyakorlat.
  • Az energiacsere kabalisztikus módja

  2. nap

  • Az álom a te igazságod
  • Felesleges ismételgetések. Napi energiák tisztítása hátrafelé.
  • Betegség visszafordításának gyakorlata.
  • Rövid meditációs gyakorlatok.
  • Múlt tisztítása Tibeti gyakorlat.

  Ennek a tanfolyamnak az ára 22200 forint, az ismétlőknek 15000 forint.
  Jelentkezés a tanfolyamra Juhász Andreánál, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

   

  utazás a szívbe

   

  “Utazás a szívbe”
  Belső ösvényen keresztül - tanfolyam
  Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel tanítása
  2 napos program tartalma

   

   

  1.nap-Szív Gyógyító ereje

  • Gyógyulás (108 x Ohm)
  • Újrakapcsolódás a Föld anya-, az Univerzum Atya-, és a Felsőbb én között
  • Szív Tórusza
  • Ráérzés útja
  • Köldök módszer
  • Sufi tánc
  • Légzési módszer

  2.nap-Belépés a szívbe

  • Gyógyulás (108 x Ohm)
  • Jóga gyakorlatok: Daru és tüdő, Teknős Napfonat,Máj és Szem, Vese és Fül
  • Heartmath, szív hatalma
  • Megbocsájtás tánc
  • Szívkoncentrációs módszer
  • Harmadik szem útja

  Ennek a tanfolyamnak az ára, 25550 forint. Most mutatom be először Magyarországon.
  A tanfolyamok egymástól függetlenül végezhetők, nem függ egyik a másiktól.
  Jelentkezés a tanfolyamra Juhász Andreánál, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca
  Sok szeretettel várom a jelentkezéseteket
  A szívben egyek vagyunk!!!!!

   

   

  Tanfolyamok időpontjai:

   

   

  Szívnyitogató tanfolyam
  Időpont, 2022 december 3-4. én.
  Helyszín: Dunaföldvár, Attila utca 19.
  Akik először jönnek azoknak 55 ezer forint, akik ismétlők azoknak 30 ezer forint.
  Az ismétlők közül ha valaki csak egy napra jönne, annak is minimum 10 ezer forintot kell fizetnie.
  A jelentkezőktől előlegként 10.000 forintot kérek. A főszervező: Juhász Andrea Gabriella, e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

  Az öt tanfolyamból vennék ki olyan gyakorlatokat amiket sokan szerettek amivel a szívünket szeretnénk minél jobban kinyitni. Azt hiszem erre most nagyon nagy szükség van, hogy minél jobban tudjuk a szívünket kinyitni.
  A négy napos tanfolyam az ami igazán nagy erőket mozgósít mindenkiben, de ezek a gyakorlatok is mozgatják azokat az embereket akik még nem érzik azt hogy nekik szükségük lenne arra, hogy a szívükből éljenek az elmén keresztül. Magyarul összekössük a 13.-dik dimenzión keresztül a szívünket és az elménket, ami nagy változást tud előidézni bennünk. És a 13.-dik dimenzión keresztül aktíváljuk be a Merkabánkat, ami a szívünkből aktíválódik.
  Szóval erre a két napos tanfolyamra mindenkit sok szeretettel várunk a férjemmel juhász Endrével együtt.
  A szívben egyek vagyunk. Tapasztaljuk meg mindannyian.

   

  Négy napos Megvilágosodó Szív Ébredése Tanfolyam
  Időpont: 2023. április 20-23. .

  Helyszín: 7020 Dunaföldvár Attila utca 19.
  Csütörtökkön reggel 10-től 4 -óráig.
  Pénteken reggel 9 től addig ameddig tart.
  Szombat reggel 9 től délután 3 óráig,
  vasárnap reggel 9-től délután 2 óráig.
  A főszervezők Juhász Andrea Gabriella, e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  Utazás a Szívbe a Felsőbb énen keresztül
  Időpont: 2024. január 13-14.

  Helyszín: Dunaföldvár, Ilona utca 9. (földvári Művelődési Ház)
  Ára: Két napos tanfolyam ami 30 ezer forintba kerül. Előleget kérünk ami 10 ezer forint.
  A főszervező: Juhász Andrea Gabriella, e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  Jelentkezés:

   

  BUDAPEST: Juhász Andrea, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  Amit a tanfolyamokra ajánlunk magaddal hozni:

   

  - Víz
  - Javasolt a „könnyű” étkezés /gyümölcs, magvak, zöldség...
  - Ismétlők: szemtakaró maszk!