Az Emlékezés Iskolája

“A Megvilágosodó szív Ébredése”
4 napos tanfolyam
Juhász Andrea Gabriellával

 

Miről szól ez a tanfolyam?

A megvilágosodásról. Segít abban, hogy jelentősen felgyorsuljon ez a folyamat. Mivel a szívünk egységes teréből aktiváljuk be a Merkabánkat, ettől fokozatosan meg kell, hogy változzon az életünk, mivel ha egységbe kerülünk mindennel, attól kezdve már nem a kettősség alapján létezünk.

 

Hogyan?

Először behívjuk az angyali részeinket, akik soha nem adtak fel minket amikor a szívünkből lebuktunk az elménkbe kb 13 ezer évvel ezelőtt . Ők segítenek minket abban hogy igazzá váljanak a négy nap tanításai. Az első két napban megtapasztaljuk újból a fehér tantrikus meditációkon keresztül a biztonságot és a szívünk melegségét. következő napon újjászületési szertartáson veszünk részt, a szívünk újjá születésén. Itt az égiek a szívünket megtisztítják, és felszabadítják a sok salakanyagtól, azért hogy a bukásból, most lehetőségünk legyen elindulni haza a szívünkbe az atyánkhoz. Hogy a tű hegyén képesek legyünk átjutnia felsőbb világba ami maga a szívünk pici zuga. A következő két napban, bemegyünk a szívünkbe, és felfedezzük a szívünk szakrális terét, majd a szívünk pici zugát, ami egy a forrással, istennel. Isten mindenhol jelen van, de itt tudunk összekapcsolódni vele közvetlenül. Abban a pillanatban amikor összekapcsolódsz az isteni éneddel az életed örökre megváltozik. Ezután megtanulunk a szívünkből teremteni az elménken keresztül. Ami az életünkbe harmóniát hoz. A megvilágosodáshoz elkerülhetetlen a fejünk fénycsöveinek és a harmadik szemünknek a beaktiválása, a Glóriánk és a természetes kristályszerkezetünk felélesztése ami maga a Merkaba beaktiválása. Merkaba nélkül esélyünk sincs kilépni a halandóságból, és a felemelkedésünk sem lehetséges. Merkaba a nagy szellemmel való élő kapcsolatunk fényteste.

 

Juhász Andrea, Drunvallo Melchizedek Juhász Andrea

 

Ezt mi által tudjuk megtapasztalni?

Az egység meditáció által. Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel, a két spirituális mester a felélesztője ennek a meditációnak. A szentháromság rezgését kelti életre. Ami a Földanya az Ég-apa és közted, a gyermek között jön létre. Egy élő szeretetrezgés, ami kulcs a szív szakrális terének megnyitásához.

 

A tanfolyam miért tart 4 napig? Ez olyan hosszú idő.

Azért mert ahhoz, hogy megtapasztald újból ezt a teret ami mindennel egy, ahhoz szükségünk van 2 napra amiben gyakoroljuk a finom energiák érzékelését. Különböző meditációkon keresztül amit Drunvalo Melchizedeknek köszönhetünk, játékosan a szellemünkkel megpróbálunk először magunkat felfedezni belülről. Milyen az agy környékének az érzete, milyen a torok sejtjeit érezni és látni, és így tovább, aztán kitágítani magunkat és végtelennel eggyé válni. Érdekességképpen még sötétben is táncolunk, mert a szív szakrális tere sötétben van, és amikor bejutunk, oda akkor mi gyújtunk fényt. A másik, ami nagyon fontos, az érzelemtest tisztítása. Nagyon sok érzelmi traumán estünk át az életünk, életeink folyamán és ezt hang-terápiával, gyógyító körben tisztítjuk. Ha a szív fájdalomban van akkor nem enged be senkit, vagy ha beengedi akkor nagyon gyorsan kidobja.

 

És mit csinálunk a következő két napon?

Meditációs úton megtapasztaljuk a szív szakrális terét, ami tartalmazza a te Akasha krónikádat. Utána megtapasztaljuk a szív pici zugát, ami egy Istennel, vagy a te magasabb éneddel. Itt találkozhatsz minden elhunyt szeretteiddel, és beszélgethetsz bárkivel az univerzumban, még akár Buddhával, vagy Jézussal is. Mindannyian teljesen egyek vagyunk ebben az ici-pici térben.
A következő lépés, hogy felébresztjük a fejet. Azt a technikát használjuk, amit a nagy szentjeink is használtak. Aktiváljuk a fénycsöveket amik a fejünkben és a fej körül vannak, és aktiváljuk a harmadik szemet. Amikor ez fénybe borul, akkor él a Glóriánk. Az i-re a pont akkor kerül fel amikor,a felélesztett fejet energetikailag összekötjük a szív szakrális terével. Így az agy kettőssége átpolarizálódik a szív egységébe. Ha ezen keresztül teremtünk az életünk megváltozik.

 

Ami még fontos az a Mer-ka-ba, azt is beaktiváljuk a szeretetrezgésen keresztül.

Erre azért van szükség, mert ez a Merkaba teljesen egyként rezeg a Földanyával, és ez biztosítja a mi felemelkedésünket itt a Földön. És mindezt úgy csináljuk, hogy a legelején meghívjuk a te magasabb ÉNedet, hogy segítsen neked ennek a tudásnak az életre keltésében.
Az én tapasztalatom szerint, akárki elvégezte ezt a tanfolyamot, annak az élete megváltozott, idővel, persze mindenkinek egyedien önmagához képest, tett egy nagy előrelépést.
Nagy örömömre szolgál, hogy idén a 4 napos, hagyományos „Drunvalo” tanfolyamot kibövíthettem egy új résszel, egy kb. 1 órás továbbfejlesztett meditációval - ami szintén Drunvalótól származik. Segít majd emelni a rezgésünket hogy az új energiákat jobban fel tudjuk venni! A meditáció neve „Az új kezdet” és ezalatt direkt módon összekapcsolódunk Földanyával és a felsőbb dimenziókkal.
Szóval erre a felfedezésre hívlak meg téged, sok Szeretettel,
- Juhász Andrea Gabriella

 

“Utazás a Szívbe”

2 napos tanfolyam
Juhász Andrea Gabriellával

 

Utazás a szívbe

 

Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel tanítása.

Ezt a tanfolyamot most elöször tartjuk Magyarországon.Végigmegyünk azokon az ősi meditációs gyakorlatokon amiket a nagy mesterek a szívükbe való belépéshez használtak.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklödőt!

 

Drunvalo Melchizedeknek és Daniel Mitelnek van egy közös könyvük aminek a címe: „Utazások a szívbe”. Ebbe a könyvbe összefoglalják azokat az ősi meditációs technikákat, ahogyan régen a nagy mesterek ( Buddha, Lahari Mahasaya, Yuktesvar, Avilai Nagy szent Teréz stb) segítették a tanítványaikat a szívükbe való bejutásban. Ez a könyv a következő időszakban jelenik meg. Ennek a könyvnek a kibővített anyagát adjuk le két tanfolyamon keresztül.

1,Utazások a szívben Belső ösvényen keresztül. Ez a tanfolyam is tiszítással kezdődik, ahol a tanulók összekapcsolódva tisztulnak. Ezen a tanfolyamon a szívbe való bejutást különféle technikákkal gyakoroljuk, mint például a szív tóruszán keresztül, ráérzés útján, köldök módszerrel, légzési módszerrel, heart math módszerrel, szív koncentrációs módszerrel, harmadik szem módszerével . Az energiarendszerünket öt ősi gyakorlattal energetizáljuk és harmonizájuk. Ennek a tanfolyamnak a része Megbocsájtás és Áldás tánc is.

2, Utazások a szívben Felsőbb Én által. Ez a tanfolyam azért különleges, mert teljesen új témák is belekerültek a tananyagba. A szokásos tisztítások után amire mindig szükség van mivel az életünkben állandóan szedünk össze újabb érzelmi traumákat, elkezdünk tanulni a felsőbb Én-ről. Ki ő? Miért keress meg minket, hogyan kapcsolódik hozzánk, és miben segíti az életünket. A másik nagy témakör az emberi test energiái hogyan működnek, és hogyan lehet különböző szexuális technikákon keresztül a szervezetünket, erőssé, egészségessé tenni. A bolygónkon az összes szexuális módszer két rendszerből származik: Ősi egyiptomi rendszerből, és az ősi keleti rendszerből. A módszerek teljesen eltérnek egymástól. Tanítjuk az egyiptomi Ankh kereszt-nek pontos lépéseit a teljes orgazmus eléréséhez, és felhasználásához. Elmagyarázzuk a keleti rendszert ami ellenzi az egész orgazmus felhasznlását férfi részről. A tanfolyam része a szív Misztikus tánca, Avila Szent Teréz Szív imája.
Jelentkezni lehet: juhaszandreagabriell.com

 

szív képalkotás

 

Szív-Képalkotás

2 napos tanfolyamok
Juhász Andrea Gabriellával A Szív -képalkotás a legősibb spirituális iskola a Földön. Legalább 40 ezer éves. A sumérok tanították. Daniel Mitel újította fel, és ő kezdte tanítani a Szív iskolájában. Én is ennek az iskolának a tanára vagyok.
A szív képeken keresztül utasítja a testet. Képeken keresztül látsz érzel és érzékelsz. Maga a látás visszaadja a szentséget: egyszerűen gyermekien ártatlan tudatosságot ami félelem és előre megfogalmazott ötletektől mentes. A képalkotáson keresztül a „ belső fény” és a „ belső hang” megtapasztalása könnyűvé válik. Minden kép fokozatosan segít kiszakadni a hétköznapi földhözkötöttségtől. Képek segítenek az agy lecsendesítésében, és a csendben még többet fedezel fel önmagadból. Rövid meditációkon keresztül képes a szív megváltoztatni a sok érzelmi trauma energiáit. Ezek a típusú meditációk mások mint amiket használni szoktunk, a hagyományos a férfi oldalt képviseli, ez pedig a nőit. Ezekben nem szabad sokáig benne lenni mert akkor az elme átveszi a vezetést a szívtől. A szívképek gyorsan hatnak bevillanásokon keresztül változtatják az ember energiarendszerét. Ez teljesen a női energián alapul már. Ahhoz hogy eredményeket lehessen vele felmutatni gyakran kell alkalmazni. A lényege ezeknek a meditációknak hogy meglepetés erejével hassanak a képek, nem szabad előre ismerni őket, mert máskülönben a meditációk elveszítik a kedvező hatásukat.

Két tanfolyamon keresztül tanítom. 1, Múlt tisztítása, Önmegújítás: Bárkivel akivel találkozol azzal energiát cserélsz. Ha van valami érzelmi vagy értelmi problémád a másikkal az leköti az energiáidat. Ez a tanfolyam megtanít mindenkit arra, hogyan szerezze vissza a lekötött energiáit a múltból. Amik lehetnek előző életek, vagy a mostani életünk korábbi időszakaiban történtek velünk. Amikor visszaszereztük a sajátunk energiánkat és visszaadtuk másoknak az energiáit, akkor tele leszünk megint teremtő energiákkal. Energikussá válunk, ez által megfiatalodunk. Önmagunkat megújítjuk.

2, Gyógyulás-Érzelmi tisztulás: Mindennapi életben a tisztítás nagyon fontos dolog. A meditációk különböző elemekkel dolgoznak. Felhaszálja az égitestek energiáit. Játékosak, amik könnyűek és fénnyel telítettek. Együtt dolgozik a vízzel, a földdel, az éggel, és a levegővel. Akik ezeket a meditációkat alkalmazzák, azokban a könnyedség a belső öröm hamar dominánssá válik az életükben. Ezek a képek segítenek a világunkra más szemszögből tekinteni. Akik használják ezeket a meditációkat, azok az életöröm megjelenik. A meditációktól kedvesebbekké, bizakodókká válnak. A lehető legkönnyebb legegyszerűbb meditációs típus. És mégis annyi energiát megmozgat a mélyben hogy hozzá kell szokni az energiájához. Sokan elejével azt sem tudják hol vannak, egy fajta álomszerű állapotban léteznek a meditációk alatt, annyival erősebb a szív energiája az elméjétől.

 

 

“Gyógyulás, és érzelmi tisztulás”

2 napos tanfolyam
Juhász Andrea Gabriellával

Gyógyulás, és érzelmi tisztulás

 

A Szív -képalkotás a legősibb spirituális iskola a Földön. Legalább 40 ezer éves. A sumérok iskolája volt. A szív képeken keresztül beszél, ezen keresztül utasítja a fizikai, értelmi ,és érzelmi testeinket A szív-képek a női enegián alapulnak, a szív képei, nagyon egyszerűek és hatásosak, csak elfelejtettük. Daniel Mitel adta vissza nekünk. Itt az ideje hogy újból emlékezzünk rá, és használjuk a mindennapi életünk során. Pálos Atya a segítőm, ő mondta nekem, ők is ezen az úton keresztül teremtenek, ők mágiának nevezik.
. Szív-képek egyik legfontosabb lépcsője az értelmi, érzelmi és fizikai test gyógyulása. Ez erőt ad ahhoz, hogy túl lépj a hiedelmeiden (hitrendszer), amik az elmédet blokkolják. Olyan eszközökhöz jutsz általa, amik segítik az érzelmi traumáktól való megszabadulást, amik kívül és belül mozgatják az energiáidat, segítenek levetkőzni a hibás módszereket.
Az egyik alapvető dolog amire emlékezned kell: bármilyen betegségtől szenved a tested, hiedelmeid (hitrendszered) keltették életre, és ezért átestél egy érzelmi traumán is. Tudnod kell, még a nagy meditációs mesterek sem indulnak el egy belső utazásra, értelmi és érzelmi testük megtisztítása nélkül.
Érted, hogy mennyire fontos az energiáid tisztítása? Egy felébredésben lévő szellemiségnek szüksége van erre a megtapasztalásra. Minél többet csinálod ezeket a gyakorlatokat, annál közelebb jutsz a teljes csend megtapasztalásához, ami a hitrendszered és érzelmi problémáid mögött rejtőzik. Ez a tudatosság kicsi lángja, ami belül ég.
Jelentkezni lehet erre a tanfolyamra:
Fülöp Melindánál: 1melindaf@gmail.com
Juhász Andreánál a weboldalon keresztül, kapcsolat menü.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklödőt!

 

Juhász Andrea Gabriella hivatalos tanári oldalai:

https://theschooloftheheart.com/andrea-juhasz/
https://theschooloftheheart.com/tsoth-teachers/

 

Juhász Andrea Gabriella Facebook oldalak:

A megvilágosodó szív ébredése
Juhász Andrea Gabriella

 

 

A tanfolyamok napi ütemterve

merkaba

Az Emlékezés Iskolája
Megvilágosodó szív ébredése tanfolyam tartalma, 4 nap
Drunvalo Melchizedek iskolája

1. nap

 • Angyali szertartás
 • Földanya finom energiái. Egységlélegzet meditáció.
 • Szív szakrális teréről való beszélgetés ( Szív Tórusza, Jézus útja, Szakrális, szent geometria)
 • Kék iskola ( meditációk)( Claudette Melchizedek tanítása)

2. nap

 • Beszélgetés a gyógyításról Drunvalo Melchizedek történetein keresztül
 • Szívcsakra, kulcs a gyógyuláshoz
 • Emberi csakrák szisztémája, DOS Disc története, hogyan gyógyítsd a csaráidat a szándékoddal
 • Szív gyógyítása, gyógyító kör

3. nap

 • Arany piramis gyógyító meditáció
 • Tánc a sötétben
 • Belépés a szív szakrális terébe, belépés a szív pici zugába ( Meditációk)
 • A teremtés két útja. Mi a különbség az elme és a szív teremtése között?
 • Agy felélesztése, fej fénycsöveinek aktiválása.

4. nap

 • Sufi tánc
 • Tánc a sötétben
 • A szív és az agy összekötése. Teremtés a szívből az elmén keresztül ( meditáció összeállítása)
 • Mer-ka-ba, emberi fénytest aktiválása, Mer-ka-ba programozása
 • Az új Kezdet. Az emberi fénytest kiterjesztése. A Földanya fénytestével való direct kapcsolódás
 • Ez a 4 nap programja. Ami teljesen új benne , az utolsó pont , “Az Új kezdet”. Ezzel ez a tanfolyam emelt szintűvé vált. A tanfolyamot 6 havonta érdemes megismételni.
  Jelentkezés a tanfolyamra Juhász Andreánál, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

   

  utazás a szívbe

   

  “Szívből való képalkotás, Múlt tisztítása és Önmegújítás”
  2 napos program tartalma

   

  1. nap

  • Aranypiramis tisztító meditáció
  • Mi a képalkotás? Utasítások a képalkotáshoz.
  • Rövid meditációs gyakorlatok.
  • Fordítsd át az energiádat gyakorlat.
  • Az energiacsere kabalisztikus módja

  2. nap

  • Az álom a te igazságod
  • Felesleges ismételgetések. Napi energiák tisztítása hátrafelé.
  • Betegség visszafordításának gyakorlata.
  • Rövid meditációs gyakorlatok.
  • Múlt tisztítása Tibeti gyakorlat.
  Jelentkezés a tanfolyamra Juhász Andreánál, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

   

  utazás a szívbe

   

  “Utazás a szívbe”
  Belső ösvényen keresztül - tanfolyam
  Drunvalo Melchizedek és Daniel Mitel tanítása
  2 napos program tartalma

   

   

  1.nap-Szív Gyógyító ereje

  • Gyógyulás (108 x Ohm)
  • Újrakapcsolódás a Föld anya-, az Univerzum Atya-, és a Felsőbb én között
  • Szív Tórusza
  • Ráérzés útja
  • Köldök módszer
  • Sufi tánc
  • Légzési módszer

  2.nap-Belépés a szívbe

  • Gyógyulás (108 x Ohm)
  • Jóga gyakorlatok: Daru és tüdő, Teknős Napfonat,Máj és Szem, Vese és Fül
  • Heartmath, szív hatalma
  • Megbocsájtás tánc
  • Szívkoncentrációs módszer
  • Harmadik szem útja

  Most mutatom be először Magyarországon.
  A tanfolyamok egymástól függetlenül végezhetők, nem függ egyik a másiktól.
  Jelentkezés a tanfolyamra Juhász Andreánál, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca
  Sok szeretettel várom a jelentkezéseteket
  A szívben egyek vagyunk!!!!!

   

   

  Tanfolyamok időpontjai:

   

  4 napos Merkaba beaktíváló tanfolyam
  Időpont: 2024. augusztus 22-25.
  Helyszín:InSpirál Jóga-és Önismereti stúdió. 1148 Budapest, Bánki Donát utca 60-62
  A főszervező: Juhász Andrea Gabriella,
  e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  "Utazás a szívbe felsőbb énen keresztül" 2 napos tanfolyam
  Időpont: 2024. augusztus 31. - szeptember 1.
  Helyszín:Pest megye: "Isteni Fény Ház" Domonyvölgy Akác út 253
  A főszervező: Juhász Andrea Gabriella,
  e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  "Merkaba Aktíválás Szívből" 4 Napos tanfolyam
  Időpont: 2024. szeptember 12. - szeptember 15.
  Helyszín: Baja, Vaskút 253
  A főszervező: Juhász Andrea Gabriella,
  e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  "Merkaba Aktíválás Szívből" 4 Napos tanfolyam
  Időpont: 2024. október 24. - október 27.
  Helyszín:Pest megye: "Isteni Fény Ház" Domonyvölgy Akác út 253
  A főszervező: Juhász Andrea Gabriella,
  e-mail: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  A négy napos tanfolyamok 55 ezer forintba kerülnek és 10 ezer forint előleget kérünk.
  A két napos tanfolyam 33 ezer forintba kerül és ugyancsak 10 ezer forint előleget kérünk.

  Jelentkezés:

   

  BUDAPEST: Juhász Andrea, email: andrea.juhasz60@yahoo.ca

   

  Amit a tanfolyamokra ajánlunk magaddal hozni:

   

  - Víz
  - Javasolt a „könnyű” étkezés /gyümölcs, magvak, zöldség...
  - Ismétlők: szemtakaró maszk!