QMerkaba Merkaba


13 ezer évvel ezelőtt valami olyasminek voltunk a tudatában önmagunkat illetően, amit azóta teljes egészében elfelejtettünk: nevezetesen azt, hogy a testünket körülölelő geometrikus energiamezők speciális módon működésbe hozhatók, és ez a módszer szintén légzésünkkel függ össze. Egykor ezek a mezők fénysebességet megközelítő gyorsasággal pörögtek testünk körül. A zuhanás után azonban lelassultak és a forgásuk abba maradt. Merkabának nevezzük azt amikor ez a mező újra működésbe lendül és forogni kezd: működése valóságunkban rendkívüli jelentőséggel bír. Tudatára ébreszt valódi lényünknek, összekapcsol bennünket magasabb tudatszintekkel, és visszaállítja az emlékezetünket létünk korlátlan lehetőségeiről. Az egészségesen működő Merkaba 15-18 méter átmérőjű és egyenesen arányos az ember testsúlyával. Merkaba forgása megfelelő berendezések segítségével a számítógép monitorán megjeleníthető, képes olyan képeket megjeleníteni, ami a galaxisok infravörös hőburkához hasonló alapforma, ugyanaz mint a hagyományos repülő csészealj. ( Életvirágának ősi titka 1-2 könyv alapján)

Mi a Merkaba?

Az emberi test fénytestét az ősidőkben Mer-Ka-Ba-nak hívták. A „Mer” azt jelenti: ellentétesen forgó fénymező, „Ka” jelentése: szellem, a „Ba” a test.
Ha a szellemnek nincsen fizikai teste attól még Mer-Ka-Bája lehet. Mivel a tudásnak és a bölcsességnek is van teste, ami tartalmazza az emlékeket.
Az ősi és a modern zsidóknál a Mer-Ka-Ba, két dolgot jelent. Az egyik „az Isten trónja”, és a másik szekér vagy jármű. Mind a kettő helyén való.
Merkabának az egyik funkciója, hogy a Teremtőt az egyik világból másik világba vigye. Nincsen más lehetőség, mint tudatosan elmozdulni az egyik világból a másikba, hacsak nem egy olyan űrhajóhoz vagy kötve, ami a Mer-Ka-Bán alapul. Ez a fajta űrhajó ugyanis nagyon korlátozott a mozgásban. A te személyes Merkabád azonban valószínűleg stabil és képes elmozdulni bárhova a valóságban, képes önmaga szakrális geometriáját megváltoztatni, ahogy elmozdul más helyekre más idősíkokba, más dimenziókba, más valóságokba, amiknek más a szakrális geometriájuk. Szakrális geometria a tudatrajza minden egyes valóságnak, amit abban a valóságban el lehet érni, meg lehet valósítani. Ha digitális fényképezőt használsz fénygömböket látsz ezeket „Orbnak” Hívják a fényképeken. Orbok: Összes elektromágneses része a Merkabának összesűrösödik egy kicsi gömbe. Ha egy ilyen gömböt közel engedsz magadhoz akkor megláthatod a lény arcát, aki a Merkabájában utazik itt a mi dimenziónkban. Az angyalok is ilyen fénygömbökben közlekednek. Ők is a Merkabájukkal utaznak.

Miért?

Mert az EGO elsőként formálódott meg akkor amikor leestünk az egység tudatosságából, ami kb 13 ezer évvel ezelőtt történt. Azért estünk ki, hogy megoldjuk, hogy helyre tegyük a Merkaba hiányát, mivel az emberek elfelejtették a saját Merkabájukat, és így tudattalanul haltak meg. Általában, amikor az ember meghal, belép a következő világba, anélkül, hogy tudná miért van ott, ezért ottragad, mivel nem tud teremteni a szívéből, és ezért azt a tudást használja csak, amivel stabil világot teremt magának. Ami az Ego. De mivel, hogy elvesztettük majdnem az összes tudásunkat a megszűnt Merkabánk által, (ami, ha aktív, akkor közvetlenül összeköt minket a nagy szellemmel az élet forrásával magával az isteni részünkkel). Amikor kiestünk a tudatosságból a 3.dik dimenzió szintjére, elfelejtettük azt is, hogy hogyan kell elhagyni a fizikai testünket tudatosan, és hogyan kell belépni a következő világba. Mivel nem maradhatunk magasabb világokban sokáig, anélkül, hogy a nagy szellemmel közvetlenül kapcsolódnánk (ami maga isten), ezért muszáj lesz visszajönni ide a földre a harmadik dimenzióba. Szóval szükséges, hogy tudatosan halj meg ahhoz, hogy ne kelljen állandóan inkarnálódnod. De ehhez szükséged van a Merkaba fénytestedre ami elvisz egyik világból a másikba. Nincs más út.
Amikor lezuhantunk ide a 3.dik dimenzióba, akkor elsőként az EGO formálódottmeg, és ezzel megszakadt a kapcsolatunk a szív pici zuga és az agyközött. Tudatosságunk csak az agyon keresztül működik. Túléltük mert megteremtődött az Egó, de ez megteremtette a lehetőségét annak, hogy szív nélkül tudjunk élni. Csak körbe kell nézni a világunkban, hogy rájöjjünk hogy ez az eredménye annak, hogy az agynak nincsen kapcsolata a szívünkkel, és ez az életforma hosszú távon nem fenntartható. Csak idő kérdése, hogy az Ego a szív nélkül megöli a világot, amiben létezik. Ez a tudatosság rákja. A rák megöli a testet, amiben él, és ezáltal megöli saját magát is. Kivéve, ha visszahozzuk az eredeti kapcsolatot az ember szívével. Ha ez sikerül minden harmóniába kerül egymással.
Az eredeti Merkaba az elménk meghosszabítása. De ha csak az elménkből aktíváljuk akkor a tudatosságunk nagyon korlátozott marad. Drunvalo Melchizedek kitaposta azt az utat, hogy mindenki a szívéből tudja aktiválni a Merkabáját ami közvetlenül összeköt minket minimum a 13.-dik dimenzióval. Szóval, Ha a Merkabánkat csak kizárólag az elménkkel kötjük össze akkor soha nem fogunk a kettősségből kiszakadni mindig azt fogjuk teremteni még a Merkabánkkal is. De ha a Merkabánkat a szív pici zuga egységes teréből aktiváljuk, ahol már nincsen polaritás, ahol minden mindennel egy, és összekötjük a fejünk körül beaktivált fénycsövekkel, akkor viszont közvetlenül kapcsolódunk a felsőbb dimenziókkal, ami felfogja gyorsítani az ébredési folyamatot azoknak akik a saját Merkabájukat a szívükből aktiválták be.
Mindenkit sok szeretettel várunk a „Megvilágosodó Szív Ébredése” Tanfolyamon, ami „Merkaba aktiválása szívből” névre lett átkeresztelve.

Sok szeretettel Juhász Andrea Gabriella
A szívben egyek vagyunk!!!