Hozzászólások

 
 
2021 augusztus 28. A négy napos tanfolyamon Szabó Judit Megtapasztalása
 

Mikor a szívem kicsi zugába megérkeztem először erős belső vágy öntött el, megélni újra egy régi találkozást, hogy kapcsolódhassak újra istenhez. Már volt olyan alkalom az életemben amikor átéreztem isten végtelen szeretetét, akkor úgyéreztem hogy mindenkit a szívemre ölelnék olyan szeretetet hullám söpört végig rajtam. De akkor isten látogatott meg engem.
Soha nem csillapodó belső vágy van bennem iránta, hogy hívjam magamhoz és amikor a szívem kicsi zugába értem, azt megtapasztaltam, hogy Ő az aki mindig itt van, velem és bennem csak én ezt elfelejtettem.
Most én mentem el hozzá vendégségbe, És nem ő énhozzám. Ő mindig itt van bennem, hogy én Ő vagyok, ő meg én.
- Hogyan tudnálak Téged szolgálni? Mi az én feladatom?-kérdeztem tőle nagy belső hévvel.
Olyan erős érzés tört fel bennem, hogy bármit mond, hogyha azt kérné, hogy haljak meg érte, azon nyomban igent mondtam volna. Abban a pillanatban semmi más nem számított…
- Semmit nem kell tenned,, a létezéseddel szolgálsz engem ,pont ezzel teszel a legtöbbet, hogy vagy…
 
 

Ahogy a tanfolyamon is elmondtam, én úgy "estem oda be", hogy semmit nem tudtam semmiről, a férjem kért meg, hogy bízzak benne és menjek el vele erre a két tanfolyamra (Utazások a szívbe felsőbb énen keresztül, Megvilágosodó szív ébredése).
A 2 napos tanfolyam szinte első eseménye volt, hogy behívásra kerültek az angyalok, hogy a tanfolyam alatt végig velünk legyenek. Ekkor megjelent nekem egy angyal, aki bemutatkozott és kérdésemre elmondta, hogy ő az én védőangyalom. Csodálatos tapasztalás volt, ami először kissé hihetetlen volt (olyan mint, amikor az ember a saját szemének sem hisz), de azóta több alkalommal kerültem vele kapcsolatba, így egyre inkább elhiszem, hogy nem képzelődöm: angyalok márpedig léteznek.
Sok szeretettel Mónika
 
 
Kedves Andrea!
 
Andrea szív tanfolyamján életem csodás fordulata egy nagy nagy lendítést kapott. A tanfolyamon érkeztem meg először a szívembe. És azóta hallom igazán a szívem és merem követni. Rám talált az isteni szerelem, és meg ha vannak is megoldandó feladatok fizikai síkon ,a szívemben tudom hallom érzem a bizonyosságot hogy az utamon vagyok! Sokkal könnyedébben veszem az akadályokat az élet Minden területen. Az ŐSBIZALOM ami megérkezett hozzam.
Köszönöm, Erika
 
 
Kedves Andrea!
 
A tanfolyamot azután végeztem el, miután sikerült több mindent elengednem az életem során ami az idáig visszatartott attól, hogy azt éljem, amire igazán vágytam. Úgy érzem, hogy a tanfolyamon tanultak hozzásegítettek mindennek a lezárásához és egy új élet megkezdéséhez. Az utóbbi egy évet sokan nagyon nehezen élték meg, ennek ellenére azt mondhatom, hogy nekem az egyik legjobb évem volt. Nem állítom, hogy mindig, de általában sikerült magam középen tartani, vagy ha mégis valami kizökkentett, gyorsabban vissza tudtam állítani az egyensúlyt. Emellett bevonzottam magam mellé a párt, akit megálmodtam magamnak, végre teljes lényemmel az igaz hivatásom útját járom és csodálatos új barátokat is szereztem, akik segítenek ezen az úton. Sokszor azt vettem észre, hogy amit elgondoltam vagy kimondtam, megvalósult. Mintha a teremtés ideje felgyorsult volna. Ez bármilyen apró dologra is vonatkozik. A meditációk és gyakorlatok nagyon különlegesek számomra, bár ezeket a tapasztalásokat inkább megtartanám magamnak. Viszont elmesélek egy érdekes kis felfedezést. Mióta beaktiváltam egy járulékos merkabát a házunkba, rengeteg állat jár hozzánk a kertbe. Sok fajta madár, mókusok, az évekkel ezelőtt eltűnt cicánk visszatért.
Sok szeretettel Nelli
 
 
Kedves Andrea!
 
2020 júliusában voltam nálad a Megvilágosodó szív ébredése tanfolyamon. Amiről én a kezdetekor csak annyit tudtam, hogy Mer-Ka-Ba tanfolyam. Erről többször is hallottam már és nagyon érdekelt, de fogalmam sem volt róla, hogy a fókusz igazából a szíven lesz. Ez jobb is volt így, mert bevallom őszintén a szívnyitást és hasonlókat valami szentimentális játszadozásként képzeltem el, tehát, ha tudtam volna, hogy erről szól majd a tanfolyam, biztos nem mentem volna. Hiszen azt hittem, hogy eddig is szívből éltem. Így viszont a segítségeddel megtapasztalhattam, hogy bizony ki lehet azt a szívet még jobban nyitni és egy teljesen más életminőség veszi kezdetét. Egy szeretetteljes sugárzó élet, erős bizalommal és vezetettséggel. Azóta is ezt élem, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsenek nehézségek az életemben, de még inkább érzem a belső erőt és a felső vezetettséget is, ami mindig, mindent segít megoldani. És van egyfajta erős bizonyosságom is afelől, hogy minden a legjobban fog alakulni, hiszen csak úgy lehet, ha az ember szívből él és cselekszik! Nagyon köszönök Neked mindent, és a csodás csapatnak is, akik összegyűltünk arra a 4 napra. Alig várom, hogy újra találkozzunk!
Ági
 
 
S. Andi
 
Szia Andi!
Nem akartam a posztod alatt megosztani, de nagyon ébresztő volt, amit írtál a nem befogadó női energiáról.
Mielőtt elvégeztem a szív ébredése tanfolyamodat sok szexuális problémám volt a férjemmel. Az is igaz, hogy kb 10 éve én lettem a családfenntartó és nyilván ez is rátett egy (vagy több) lapáttal, meg a gyerekek, meg a szüleim betegsége.
A lényeg hogy jártam kineziológushoz is, meg persze jóga, meditáció, önismeret satöbbi, de a változás nemrég következett be.
És most, ahogy írtad a posztodat, most esett le, hogy a szív tanfolyam és az, hogy azóta bemegyek a szívbe, amikor meditálok, úgy ahogy tőled tanultam, ez hozott igazi változást ebben!!
Persze most sem vagyok egy "lepedő akrobata" :) , de újra szeretetet érzek a férjem iránt és elmúlt az iránta érzett vagy a szex iránt érzett ellenállásom.
Nagyon köszönöm!!!
 
 
Drága Andrea!
 
Írtam egy pár sort arról, hogy mit adott nekem a májusi Megvilágosodó szív ébredése tanfolyam.
Az én életem legfőbb problémája mindig az volt, hogy azt a nagy szeretetet, ami van a szívemben, hogyan tudjam úgy kiárasztani, hogy ne éljenek vissza vele, ne használjanak ki.
Az ember fejlődése során mindig vannak leckék, amit éppen tanul. Mindig volt belülről elképzelésem arról, hogy mi a dolgom, mi a teendőm, mit is szeretnék igazán csinálni, de nem volt soha elég bátorságom, elég erőm ahhoz, hogy megtegyem a szükséges lépéseket.
A fejlődésem jelenlegi fázisában arról tanultam, hogy azt a belső késztetést, ami nyomott abba az irányba, hogy megvalósítsam önmagam, meghallgassam és kövessem, még akkor is semmi kézzelfogható bizonyítéka nincs annak, hogy mi lesz.
A tanfolyamon nagyon sok erőt kaptam. Tudtam, hogy az Önérvényesítés a lecke, amit tanulok. Ugyanakkor tudtam, hogy az erőt, amit a tanfolyamon kaptam úgy kell használnom, hogy közben szeretetben maradjak, én se éljek vissza vele, ne nyomjak le másokat. Mivel megfogalmazódott bennem nagyon pontosan, hogy mit akarok tenni, és azt időben nem láttam összeegyeztethetőnek fel akartam mondani, a munkahelyemen. Ugyanakkor tudtam, hogy nagyon szeretnek és számítanak a munkámra. Most ezt hogyan valósítsam meg? - volt a kérdés…., és sikerült úgy saját lelkem által kívánt utamra lépni és felmondani, hogy nem bántottam, hogy nagy csokor virággal búcsúztak el tőlem és azt mondták visszavárnak, ha az élethelyzetem majd megengedi.
2019. Május 31-én a Facebookon ezt az írás tettem közzé:
Szabad vagyok most már, mint a madár.
Abban a helyzetben vagyok, mint a tengerészek, akik már közel járnak a szárazföldhöz, tehát gyakran látják az élet jeleit, a repülő madarakat, vagy az óceánban úszó ágakat. Még ha nem is látom egyelőre bizonyítékát annak, hogy mi következik ezután, a szívem tele van hálával és hiszem, hogy így lesz a legjobb. Semmi sem különb semminél, csak az útnak más-más szakaszai vannak.
Az életben a mottóm mindig az volt, „Tudd hogy mit akarsz, de maradj, mindig tanítható.” Így sokakra odafigyeltem, meghallgattam, és amit jó érzéssel el tudtam fogadni beépítettem az életembe. Sokaknak köszönhetem, hogy fejlődésemhez hozzátette azt, ami szükséges. Elmondhatom, hogy Andrea egyike vagy azoknak, akinek a tanítása ÉRTÉK, általa a fényt és végtelenség érzését tapasztaltam meg. Csodálattal nézem a tevékenységed. Csodálom az erőt és a bátorságot, ahogy felvállalod ezt az utat, ahogyan hittel és lélekkel végzed ezt a csodálatos munkát.
Angelus Silesius szavaival élve: „Ahhoz, hogy az igazi fényt olyannak lássam, amilyen valójában, saját magamnak kell fénnyé válnom, másképp nem történhet meg." Köszönöm Andrea a FÉNY-t.
Figyeljetek mindig az Értékre, mert azáltal NYerni fogtok. És mit is jelent valójában a FÉNY? Hogy kiválasztod minden tapasztalásból az értéket és arra fordítod a figyelmed.
Kelt: Törökbálint, 2019. július 30.
Szívből jövő szeretettel köszönök mindent:
Fülöp Melinda

 
 
Szia kedves Andika,
 
hálás vagyok ,hogy ott akkor, abban az időben azokkal az emberekkel a tanfolyamon voltam...azóta sok minden történt - elindult egy folyamat ami bennem már régota érlelődött...rávezettél és feltártad előttem a lehetőségeim kapuját az szívemen keresztül, azóta minden reggel meditálok és Adrika szerint nagyon gyorsan haladok..már párszor voltam nála hálásan köszönök mindent, még találkozunk, szeretettel ölellek
Hajni Mucska
 
 
Kedves Andrea!
 
Szívesen megosztom az élményemet!
Mióta befejeztem a tanfolyamot, úgy érzem csak pozitív dolgok történnek velem.
Ez szerintem abból ered, hogy a szívemből teremtek, figyelek a gondolataimra és mindent csak pozitívan élek meg és szeretettel sugárzom ki a másik emberre.
Sokat köszönhetek az égi mestereimnek, Drunvalonak, Lelkemnek, aki figyelt rá, hogy szeretném ezt a tanfolyamot elvégezni és Szűcs Anikó révén hozzásegített. Neked és a kis csapatnak, a társaimnak, akik velem töltötték ezt a négy napot, mert valami olyat kaptam, amit szavakkal nem lehet megmagyarázni. Valami kioldódhatott bennem.
Felszabadultabb lettem és örömben élem az életemet.
Köszönöm, hogy a szívemben élhetek és szívem pici zugában teremthetek együtt isteni részemmel/Istennel.
Köszönet és Hála Mindnyájatoknak!
Marosvölgyi Lászlóné / Anna
 
 
Szia Andrea,
 
A tanfolyam elvégzése óta teljesen megváltozott az életem.
Ahogy olvastam mások tapasztalásait, nálam is ugyan azok történtek az életemben.
A leg szembetűnőbb dolog az volt, hogy minden kétségem ellenére az összes ember, akik az életemben voltak a tanfolyam előtt, egyet kivéve mindenki eltűnt az életemből. Egy két hónapra teljesen magamra maradtam. Akkor volt alkalmam sokat meditálni és “magammal” foglalkozni.
A tanfolyam óta sokkal tisztábban látom az összefüggéseket, hogy mi miért történik. Ha esetleg váratlan esemény történik velem, sokkal könnyebben átlátom a teljes képet és megértem, hogy miért volt arra szükség,
Egyre többször érzem hogy merre kell folytatnom az utam, merre vezetnek a segítőim és az is ezt bizonyítja, hogy ha követem a megérzéseim, minden elém tárul, amit csak szeretnék.
Amikor valami olyan teljesül, amit szerettem volna, abban a pillanatban érzem a beteljesülés örömét és érzem ugyan azt az érzést, amit akkor éreztem, amikor megfogalmazódott bennem az a vágy az a bizonyos valami iránt.
Nagyon hálás vagyok azért az élményért, amit a tanfolyamon kaptam és azért, ami a tanfolyam óta történt velem.
Köszönöm, hogy felvállaltad a tanítást és hogy tanulhattam tőled.
Horton Krisztina
 
 
Kedves Andrea,
 
"Nagyon vártam a 4 napos tanfolyamot. Drunvalo: Az élet virágának ősi titka c. könyv szerint szerintem sikerült a Merkabát aktiválni (légzésekkel stb.).
Az Andrea szólt, hogy nem fontos jegyzetelni, mert elküldi a meditációkat és a gyakorlatokat.
A hasonló élményekre kíváncsi emberekkel voltunk együtt és ez segítette a fejlődésemet és remélem és is hatottam a társaimra.
A szív szakrális terében egy Egyiptomi képet láttam, nagyon izgalmas volt (Andrea : Te éltél Egyiptomban )
A tanfolyam után nyugodtabb és megfontoltabb lettem.
Szinte elem kerülnek amire gondolok. Fejlődtem a tanultaktól és ez meditálásra sarkall. Endre "

szeretettel Endre
 
 
Drága Andi!
 
Igaz, hogy csak a két napos tanfolyamon vettem eddig részt, de így is óriási élmény volt azt megtapasztalni, hogy mennyire felemelő érzés egy olyan embertől tanulni, akiből árad a szeretet. Mélyen megérintett és csodálatos volt napokig magam körül érezni azt a finom energiát, amit ott akkor megtapasztaltam. Őszintén köszönöm és hálás vagyok mindezért. Remélem, részt tudok venni a négy napos tanfolyamodon is majd, hogy újra átélhessem ezt, vagy valami ettől is különlegesebb érzést és ezáltal még teljesebbé váljon minden.
Szeretettel ölellek: Ági
 
Kedves Andrea!
 
Pontosan ugyanezt mondhatom el én is. Köszönöm, hogy ismeretlenül rám bíztad legféltettebb kincsedet. Számomra nagy öröm volt az egész folyamat, és nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy kiadhattam a könyved. Tudom, hogy sokan fogják olvasni és sokaknak fogja az életét jobbra fordítani, hisz itt az ideje átlibbenni a csendes álmos hidegből a tavaszi ébredésbe. Köszönjük, hogy segítesz, hogy leküzdjük korlátainkat, saját képességeink határait. Köszönjük, hogy segítesz visszanyúlni a múlt tudásához, eseményeihez, életekhez, hogy új megértések, végső valóságok és bölcsességek szülessenek, hogy megéljük valódi önmagunkat, hogy megéljük örök lelkünk.
Bízom benne, hogy még sok csodában lesz részünk!
Szívből jövő szeretettel:
Melinda EGY-s-ÉG ÁLOM 2020 AZ ÉLET DALA KONFERENCIA ÉS MEDITÁCIÓ
 
Kalmár Csaba levele
 
“Mikor beléptem a szív szakrális terébe, hihetetlen energiákat találtam! Egyszerre éreztem Örömet-Boldogságot-Fájdalmat-Szomorúságot. Utóbbi kettőt azért, mert eddig ekkora erőt és jóérzést ritkán, vagy szinte soha nem éltem meg. Mások sem érezhetik a sok befolyás és ködösítés miatt. Láttam egy idős druida (viking szerű) arcot, aki talán a segítőm lehet. Hihetetlennek tűnt az a kellemes érzés amit akkor és ott mindenki jelenlétében átéltem. Mint mikor egy Anya karjába zárja rég nem látott gyermekét, vagy Jézus aki az elveszett - megtalált Gyermekét-Bárányát átöleli. Mintha az ember kimenne a természetbe, és mélyen belélegezné a finom, virágillatú, tiszta levegőt, és áthatná a végtelen Szeretet-Nyugalom-Béke. Hirtelen megszűnik minden gyűlölet-harag és megszűnik az a “burok” amit ránk erőltetnek, hogy ne törődjünk mással csak magunkkal. Olyan erők mozogtak a tanfolyam alatt, hogy érzékeltem a segítőket, azt a pozitív felemelő érzést, amely a gyakorlatok közben átitatott minden jelenlevőt. Mindig is szerettem volna ilyen érzést megtapasztalni, és látni a segítőimet, de egyedül nem sikerült. Akkor, ott minden egyszerű, látható, megtapasztalható volt. Emlék ébredt bennem, Atlantisz-Stonehenge-Egyiptommal kapcsolatban, amit eddig nem is tudtam. Azóta több “felismerés”ért el. Érzékenyebb lettem az spirituális dimenzió mozgására. Furcsa és hihetetlennek tűnő dolgokat hallottam akkor, de minden értelmet nyert-nyer idővel.
 
 
Kedves Andrea!
Küldöm a tapasztalásaim leírását.
 
1. Az Ébredés a Megvilágosodó Szívben tanfolyamon számos nem fizikai síkon történt megtapasztalást szereztem. Ezek közül kiemelném azt az egyet, amely életem meghatározó részét képviseli. Hogy mindezt részleteiben tudjam érzékeltetni, kicsit vissza kell mennem az időben, egészen a gyermekkoromba, úgy 12-13 éves koromig. Ebben az időben történt velem, hogy egy éjszaka közepén arra ébredtem, hogy az ágyam felett lebegek, úgy egy méterrel. Egyedül voltam a szobámban. Csodálatos béke és harmónia töltötte meg a teret, magamban pedig végtelen bizalmat, s egyfajta földön túli, mély eufóriát éreztem. E kellemes állapot, annyira idegen volt tőlem, hogy az érzésben való fürdés közben hirtelen jött a felismerés: "Itt valami történni fog, ez nem természetes!" Abban a pillanatban, ahogy ez a gondolat megfogalmazódott bennem, feltűnt, hogy valójában a lebegésem 3 fátyolszerű szellemlénynek köszönhető, akik a "karjaikban" tartanak. S ekkor már a szoba közepére lebegtettek. Majd hirtelen egy hang törte meg a csendet. Ez a hang azonban nem a tér egy konkrét pontja felől hallatszott, hanem egyszerre jött kívülről, a tér minden irányából, és fakadt belülről, szinte átrezgetve egész lényem. A hang zengő volt, mély, férfias, tiszteletteljes és tekintélyt parancsoló. Ám egyáltalán nem volt parancsoló, agresszív és semmilyen félelmet nem ébresztett bennem. Szentül meg voltam győződve arról, mert igazságként hatott át, hogy az Isten szólított meg azon az éjszakán. Sajnos a hozzám intézett szavaira már nem emlékszem tisztán. Nem tudom miként fogalmazott, csak a mondandója lényegét tudom felidézni. Egyszerűen arra kért, hogy hirdessem Őt a világban... Akkoriban kezdett foglalkoztatni a világ mélyebb megértése, s így jutottam el a felismeréshez, hogy léteznie kell egy magasabb szervező elvnek, erőnek, vagy tudatosságnak, amely az észlelt világ teremtője kell legyen. Nevezzük most éppen Istennek, mert így - talán - mindenki számára egyértelműbb. Igen ám, de fontos megjegyeznem, hogy én akkor az Istent meg nem értettem. Nem fért a fejembe, miként lehetséges az, hogy ha az Istenre a vallások szerető, védelmező, gondoskodó létezőként tekintenek, hogy fordulhat elő ennyi gonoszság és szenvedés mégis a világban? Ráadásul születésem óta olyan emlékezettel rendelkeztem, hogy ahonnan én érkeztem, ott béke, szépség és harmonikus együttlét uralkodik. Ezzel szemben - a külső világra egyre figyelmesebbé válva - ennek teljesen az ellenkezőjét kellett megtapasztalnom. Mindezt összevetve, azt kell mondjam, hogy nem tagadtam -mert hittem benne-, de valósággal haragudtam az Istenre, amiért ezt a káoszt hagyja a világunkban megnyilvánulni. Régóta szerettem volna már a színe elé állni és kérdőre vonni ezzel kapcsolatban. És itt volt végre a lehetőség! Tisztán emlékszem, hogy annak ellenére, hogy áhítattal igent mondtam volna a kérésnek, egy dacos kisgyermek válaszolt belőlem, s a mondandója ekként hangzott: "Ugyan miért hirdetnélek én Téged, amikor még engem sem győztél meg?!" Abban a pillanatban egy hirtelen zuhanást éreztem, lényegében visszazuhantam a testembe, azon nyomban megszűnt az eufória, béke és harmónia érzete, hirtelen kinyitottam a szemem és tiszta éber tudatállapotban még hosszú-hosszú percekig, szinte letaglózva azon gondolkodtam, hogy ez most mi is volt pontosan? Utána egy darabig még büszkeséget éreztem, hogy lám, én perlekedtem az Istennel, kérdőre vontam és még be is olvastam neki. Később azonban bántott és nem hagyott nyugodni a dolog, hogy mi lett volna, ha ott, akkor ellenkezőképp reagálok? Sokáig kerestem újra a tapasztalást, de mindhiába. A tanfolyam gyógyító napján végre újra átéreztem azt a harmóniát, ami egykor, azon az éjjelen megnyilvánult nekem. Akkor tudtam, hogy visszatértem, és jó úton vagyok. Nem győzök eléggé hálás lenni. Köszönöm!
 
2. A tanfolyam ideje alatt és az követő napokban olyan érzékennyé váltam a világra, hogy szinte fürödtem a létezés finom szövetében. E fokozott érzékenység megnyitotta előttem szívem minden érzelmét és félelmét. Szembesülnöm kellett hát bensőm legmélyebb rétegeivel. S a kellem mellett egyszerre megjelent a gyengeségem is. Ahogy a szívem megnyílt, olyan támadásnak lettem kitéve, amire nem számítottam. Mintha a Sötétség tudta volna, hogy ezt nem szabad hagynia, s csírájában meg kell fojtania, nehogy ezek a valóságok mint felszabadító erők és energiák változást hozzanak az életemben, a környezetemben. A legérzékenyebb pontomon, a párkapcsolatomban intézett támadást ellenem. El kell mondjam, hogy a tanfolyamon történtek hatására, sokkal szeretőbbé, nyitottabbá és érzékibbé vált a kapcsolatom a párommal. S itt akkor egy olyan tényező jelent meg, amelyet nem szívesen részletezek e sorok között, mert ahhoz túl személyes és egyben ijesztő volna. Annyit elmondok azonban, hogy a jelen változásokkal, és a spiritualitással mély kapcsolatban van. Szóval történt valami, ami engem akkor annyira tönkretett, mint még soha azelőtt semmi, pedig gyermekkorom óta folyamatos támadások érnek ezeken a síkokon, így alapvetően edzettnek tartom magam. Úgy éreztem azonban, hogy ez felülmúlta akkori képességeimet. Valójában darabokra szedte az elmém, s még inkább a lelkemet. Szabályosan felemésztett. A lelkem töredékeit életben tartó tüzek pedig apránként kezdek kihunyni. Nem találtam a helyem, akárhová mentem, nem tudtam elbújni sehol. Gondolataim szüntelen e körül forogtak, semmi másra nem tudtam koncentrálni. Aludni képtelen voltam az alatt a néhány nap alatt, s olyan tűz égetett, ami fizikai lázat okozott. Belebetegedtem és nem találtam a gyógyulás lehetőségét. Senki és semmi (külső tényező) nem segíthetett rajtam. Egyedül maradtam a szenvedésemmel és nem láttam belőle kiutat. Miként épp a poklot jártam, akkor tört rám a felismerés: "Használd, amit tanultál!" Nem volt mibe kapaszkodjak, így döntöttem és megpróbáltam megnyugtatni magam. Nem volt könnyű abban az állapotban meditálni, de nem volt más lehetőségem. Végigmentem a meditáció folyamatán egészen a szívembe és ott, akkor megkérdeztem magamtól, mit tegyek? A válasz húsba vágó volt, a felismerés ugyanakkor megszabadított. Az addigi cselekvésképtelenségem azonnali tudatos cselekvésbe váltott. Fizikai síkon megtettem a megfelelő lépéseket. A helyzet megoldódott. Akik részesei voltunk a történéseknek, beavatásként éltük meg, nem éppen felemelő, de ugyanakkor szükséges beavatásként. A hozadéka mindennek pedig le alig írható. De az bizonyossá vált, hogy e módszer, amit a tanfolyamon elsajátítottam, valóban működik, a legnehezebb helyzetekben is, és olyan kézzel fogható, hogy bárki számára szívből ajánlom, hogy megtanulja, beavatást nyerjen e világba, és használja az ott megtanultakat mindennapi élete bármely területén.
 
Köszönöm, Hatvani Donát
 
 
Szívből jövő szeretet, s a titkok feltárulnak.
 
„Lépjünk be a szív szakrális terébe és tapasztaljuk meg a valódi Örömöt, a saját létezésünk igazi célját! „ - mondta Andi
Én megtapasztaltam, milyen az Élet a szívemben. Kinyitottam, s közben tanfolyami társaimmal együtt, a letakart szemünkkel, sötétben hallgatott zenével, tánccal, éreztük egymást. Éreztük egymás kisugárzását, lüktetését.
A felszínre törő érzelmeket könnyekben látni: megható.
Életre kelt a glóriánk, szentháromság rezgése betöltötte testünk, szellemünk, a szemünk csillogott, boldogok voltunk, miközben elértünk az utolsó nap, utolsó technikájához, a MER-KA-BA aktiválásához. Felhívta Andi a figyelmünket, akinek sikerül az aktiválás, nekik a pozitív változás mellett a negatív változásokkal is számolnia kell. Pozitív változást a magas rezgésű szeretetet nem sokan bírják és viták alakulhatnak ki pár napig és elkezdődik a környezetünk változni, a mellettünk lévő személyekkel együtt..
Akkor legyintettem erre a mondatára, hogy túlzás, de hamarosan rájöttem, minden szava igaz.
Lányom jött értem és eléggé harcias lett mire hozzám ért, de sikerült lenyugtatnom. Otthon társaság várt az udvaron, de hamar bementek a házba, ám a két pulikutya nem tágított mellőlem, és amire gondoltam azt csinálták. Néztek a szemembe és jöttek a gondolatok, mintha beszélgetnénk, eljátszottunk, így vagy negyed órát, utána be kellett mennem a házba a többiekhez.. Ott ültek beöltözve az asztal körül, mert hűvös volt az idő, s házat is hidegnek érezték. Beültem melléjük a körbe és beszélgettünk az asztalnál. Nem telt el tíz perc és mindenki elkezdett vetkőzni, hogy milyen meleg lett. Másnap Pillangókkal történt hasonló eset, mint ami az előző nap a kutyákkal és velem játszódott le. A negyedik naptól elkezdődött a nagyobb változás. A baráti köröm, az emberek irányomban egyre érdekesebb dolgokat produkáltak, hamarosan kiderültek nagy igazságok, elhallgatott dolgok, milyen is a kötődésük hozzám. A negatív, nem építő társaság, dolgok, tárgyak lecserélődtek körülöttem..
Elmentek a régiek közül többen, elhagytam elavult szokásokat, jöttek az új emberek a helyükre, többen is, akik segítik az utam, s a nézőpontom átalakult az új helyzethez.
Mára már addig fejlődött a szív szeretete, hogy utamba kerülnek, amire gondolok, vagy helyembe hozzák, elintézik kérés nélkül, amire szükségem van.
Nagyon nagy dolog, amikor a SZÍV végtelen szeretete, s az Univerzum teremtő ereje meghallgat, s gondolkodás nélkül is tudja, mire van szükségem, Azt a jót, amit elvett, azt átalakítva visszaadta, az új elérhetetlennek tűnő vágyakat, leküzdhetetlennek látszó végcélokat megkapom nehézségek nélkül, elém teszi játszva, ajándékként!
Kívánom, akik olvassák, éljétek át ezt a csodálat, ezt a csodálatos érzést.
Köszönet elsősorban Andinak, köszönet azoknak, akik őt tanították. S én mindenkinek köszönöm, akik akár egyetlen szóval, érintéssel, pillantással, hanggal, sugallattal engem tanítottak vagy továbbiakban tanítanak. Hálásan köszönöm. VE. Hógolyó
 
 
Kedves Andrea!
 
A bekötött szemmel végzett „társas tánc", nekem maga a Lélek tánca volt, ugyanis összefonódott a Lelkünk a tánctársammal. Az 5-ös gyakorlatnál, ahol egy fő fekszik, 4-en pedig körbeülve "gyógyítjuk" egymást, egy-egy sarkallatos pontra helyezve kezeinket, szintén nagy élményben volt részem. Mind a négyen eltalálták a gyenge pontom. Előtérbe került a „sarkantyúm”, a fájós térdem, és nagyon meglepett, hogy mindkét fülemre ráhelyezte valaki a kezét, ami szintén beteg és mire befejeződött a nap beszámolhattam a teljes gyógyulásomról.
A széken ülve, párommal/háttársammal gyakorolva az egységlélegzetet én elértem azt, hogy a Tórusz jelét erősítve, a végtelen jelen utaztam. Balra haladva a múlt történései, jobbra haladva a jövő történései jöttek. A Merkaba állításakor még több elem került a helyére a történetekből, majd kaptam egy komplett képet, ami a szív pici zugát elérve újból visszajött és a segítőm"tolmácsolásával" kaptam .meg, hogy ez egy ÁLLÓ MERKABA.
A bizalomra épülő hittel. Írta: Lné, Kata Farmos
 
 
Magdi:
 
Mint minden ez is csak úgy működik, ha gyakoroljuk a szívből való teremtést.
Először is nyugodtabb, békésebb lettem, tudom, hogy semmiről nem maradok le. Mintha megállt volna a világ, nem kell sietni, kapkodni. Nagyobb bizalommal tekintek a jövőbe, hiszen már megtapasztaltam: amit elképzelek és ami a javamat szolgálja azt meg is kapom, nem rögtön, hanem akkor amikor a legnagyobb szükségem van rá. Persze nem nagy nyereményekről, pénzről van szó hanem inkább úgy mondanám: összejött az életem, megtaláltam a helyem. Fokozatosan valamivel nagyobb szóbeli elismerést kapok. Ismeretségi köröm nagyobb lett, és az új ismerősök mindig hoznak számomra valamilyen jó dolgot.
Növekszik az érzelmi intelligenciám, a részvét, a rászorulók segítése. A szívem katedrálisában, ha belépek, hallom Bethowen Örömódáját. A szívem pici zugában viszont méltóságteljes csend van. Már többször tapasztaltam, hogy egyszer csak a szívem pici zugában találtam magam, pedig teljesen más fizikai dolgokkal foglalkoztam, nem is gondoltam a szívemre. Érdekes, hogy ilyenkor általában falon lévő képeket látok vagy ismerős vagy teljesen ismeretlen emberekről. Aztán kiderül, hogy nemsokára valamilyen utazásra, képviseletre kérnek fel és ott találkozom a fali képeken ábrázolt emberekkel.
 
 
Cs Andrea levele
 
A tanfolyam után a beleérző képességem felerősödött, nem akarok és nem is tudok megsérteni másokat. Elfogadom őket olyannak amilyenek. A hibákat önmagamban keresem, kérem is az égiektől, a szívem általi vezetést, segítséget! Többször sírok elérzékenyülök. A világban a szépet jót keresem, ami meg nem tetszik,hiszem hogy valamilyen magasztos cél miatt történik. Hálás vagyok mind ezért neked, és az égieknek.Nagyon szépen köszönöm !

Az első alkalommal, Szegeden az érzékeléseim rendkívül felerősödtek. Két különböző belső hallás
bontakozott ki, melyet szavakkal nagyon nehéz leírni. Belső látásom felerősödése még nagyobb
meglepetést okozott, melyet még a mai napig is alig tudok elhinni. Természetesen a mai napig
emlékszem arra, amit láttam és a hallottam akkor.
Dunaföldvári helyszínen, olyan fontos kérdésekre kaptam választ, melyeket gyermekkorom óta
kutatok. Többek között, azt, hogy hogyan kerültem a Földre? Találkoztam két olyan személlyel a
tanfolyamon, akikkel közös előző életeink leperegtek. Egy közülük az a lélek volt, akivel először
lejöttem a Földre a Szíriuszról. Ilyen erős és spirituális élményem még soha nem volt reinkarnációs
visszavezetés nélkül.
Mindkét helyszínen rendkívül erős és különleges energiát éreztem, melyet korábban még sehol nem tapasztaltam meg. Amy
 
 
Rita.
 
Szia Andrea. Igen, van változás, köszönöm. Rám nagy hatással volt már eleve a tanfolyam is. Közben is éreztem magamban változásokat...de utána, mint amikor egy fátylat húznak el a szemed elől és a szívedről...a Szeretetet erősebben érzem...az emberek rezgéseit...érzem a lelküket vagy (látom őket)??? Verseket kezdtem írni...és filozófikus írásaim vannak....Sajnos a tanfolyamon nagyon megfáztam vagy tisztuláson estem át, nem tudom...de 4-héten keresztül beteg voltam...A Merkabában nem érzékelek különbséget, mert előtte is Merkabáztam...de nagyon szeretem, jó érzés...szeretetteljes...sokszor olyan szeretetet és boldogságot érzek, hogy az egész bolygót átölelem és mindenkivel megosztom aki csak él és mozog.
 
 
Enikő levele
 
Úgy alakult az életem ahogy ezelőtt fél évvel nem is számítottam volna rá.

Valamiért biztos vagyok benne, hogy az élmény, amit kaptam az előadás során, az maradandó.

Több fontos embert megismertem, akikkel ezelőtt még nem találkoztam, és az életem részeivé váltak.
Az előadás folyamán a szívmeditáció volt nekem újdonság. Úgy gondolom, hogy új dimenziót nyitott meg számomra. Azóta is meditálok és az élményeim megsokszorozódtak. Közelebb kerültem újra azokhoz a szférákhoz, amik előtte is nyitottak voltak számomra, de az élet és még bármi (karma, saját magam) megakadályozta hogy folyamatos kommunikációm legyen a fentiekkel. Ami kiemelkedő, hogy újra találkoztam a családommal akikről egy időben azt hittem: elhagytak, mivel nem éreztem a jelenlétüket úgy mint kiskoromban. Nagyon örültem ennek. ( Ez annak is betudható, hogy a harmadik szemem ismét sikerrel működik :) habár még nem folyamatos csak részleges, mégis nagy előrelépés a semmihez képest. A tobozmirigy aktiválása is rendkívüli élményekkel teli, hála a gyakorlásnak, olyan lények jelennek meg akikről eddig csak olvastam.. (pozitív lények). Ami még szintén pozitívum, hogy rengeteg folyamat indult el amiknek mostanában lett meg az eredménye szintén (munka, egyetem stb.) Enikő
 
 
Erzsébet:
 
Nagyon sok dolgot előre látok és sok érdekes dolgot látok, amit mások nem látnak. "Egyenes adásban" vagyok. A környezetem nagyon együttműködő lett, sok dolgot pozitívan látnak, megváltozott a viselkedésük, kedvesek és szeretetteljesek velem. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm Nektek! Hála és Áldás Rátok!
 
 
Ibolya
 
Annak ellenére, hogy nekem nem sikerült bejutnom "sehova", sok minden lenyugodott bennem.