Rólunk

Juhász Andrea Gabriell Juhász Endre
 
Juhász Andrea Gabriellának hívnak. 2007-ben találkoztam először Drunvalo Melchizedek tanításaival. Ettől kezdve sok éven át nap-mint nap aktiváltam a mesterséges Merkabát. Addig amíg el nem jutottam Drunvalo Melchizedek az „Ébredés a Megvilágosodó szívben” tanfolyamára Sedonában. Itt volt egy fantasztikus tapasztalatom: a szívemen keresztül átjutottam a 4. dimenziós univerzumba, átéreztem azt ki vagyok, ha csak rövid ideig is voltam ebben az állapotban, de ez teljesen megváltoztatta az életemet. Az utána következő napokban nagyon szenvedtem attól hogy senkivel nem tudtam megosztani ezt az élményemet, teljesen egyedül voltam vele és ez elszomorított. Ennek hatására született az ötlet, hogy elvégzem a tanári tanfolyamot, ami meg is történt 2014 augusztusában. 2015 óta tanítom „ A Megvilágosodó szív Ébredése „ tanfolyamot, amin keresztül próbálom megtapasztaltatni a szív energetikájának az élményét az emberekkel, ami nem más mint a világegyetem a sok csillagával, feltétel nélküli szeretet, béke, biztonság, belső hang, felső én, Isten. Tudom, hogy nem mi vagyunk ennek az univerzumnak a részei, hanem ez az univerzum a mi részünk!!!!
2012 december 21-22 a Yukatán félszigeten bezártuk a régi férfi energiájú időszakot itt a Földön majd Hunbatzmen irányításával Nap-szertartással indítottuk el a női energetikájú új időszakot. Itt ismerkedtem meg Daniel Mitellel, aki a későbbiekben a meditációs tanárommá vált, sok éven keresztül jártam hozzá meditációt tanulni. Míg végül 2017-ben az általa alapított Szív iskolájának szintén a tanárává váltam. Most 5 tanári végzettségem van. Tanítom a: 1. „Megvilágosodó szív ébredése” tanfolyamot, a Szív-Képalkotást amihez két tanfolyam kapcsolódik 2.„A Múlt tisztítása, Önmegújulás” 3.”Gyógyulás, Érzelmi tisztulás” és a másik két tanfolyam Daniel Mitel és Drunvalo Melchizedek tanításán alapszik 4. ”Utazás a Szívbe, Belső ösvényen keresztül” 5 ”Utazás a szívbe, Felső Én„.
Magyar nyelvre fordítottam Daniel Mitel két könyvét: „ Ez Most az Örökkévalóság” és „Szív-Képalkotás”. Mind a két könyv nagyon sok hasznos eszközt tartalmaz, amivel az emberek képesek az életüket megváltoztatni, hogy örömben létezzenek, a szívük intelligenciáján keresztül.
Megemlíteném, hogy írtunk egy könyvet a párommal együtt, „az Élet az Isten„ címmel, ami magyarokról szól magyaroknak. A saját élettörténetünkön keresztül foglalunk össze sokezer évet, hogy miért kerültem ide a Földre, mit kellett megtanulnom, és miért fontos a Földön a felemelkedés, kik voltak akik megtervezték, és kik azok akik segítenek ezt véghezvinni. A Föld sorsa hogyan befolyásolja az egész Univerzumot, aminek a következtében elindult a Galaxis átrendeződése. Ki Gabriel Arkangyal, stb.
Akiről még szívesen beszélnék az a Pálos Atya, a segítőm aki vezérel az utamon, nap-mint nap érzem az energiáját. Ő volt az többek között aki erre az útra terelt, és terelget engem a mai napig, mert ahogy ő mondja: a szív útján keresztül tudunk mindannyian eljutni az aranykorba amiről oly sokan, oly sokszor beszélnek. Elkezdünk emlékezni, kik is vagyunk valójában, miért kerültünk ide, és ez által felébredünk a hosszú álomból. Megváltozunk általa. Más dolgok lesznek a fontosak.
Össze kell kötni az elme energetikáját a szívvel és az elmén keresztül a szívből kell teremtenünk. Az elme önmagában elpusztít mindent és mindenkit. Nincs benne könyörület, kegyelem, és nem képes a megbocsájtásra sem. Az elme férfienergia, a szív női energia. A következő időszak a női és férfi energia közös házasságából jön létre. A szív segít hozzá mindannyiunkat, hogy egy napon megteremtsük saját mennyországunkat.

Sok szeretettel: Juhász Andrea
 
 
Nevem Juhász Andrea a férjem Juhász Endre. Mindketten Magyarországra születtünk és magyarnak valljuk magunkat. 1995-ben a Különleges Erők Alapítványának alapító tagjai voltunk. Nagy lelkesedéssel és elszántsággal vettünk részt ennek az alapítványnak az életében. Gyógyító alapítványnak indult, kézrátétellel kezeltük az embereket. Később (mint utóbb kiderült) harcot vívtunk a Földünkért, amit egy reptilián faj megpróbált elfoglalni. A Kali juga leszálló csomópontjánál újra és újra próbálkoznak, amikor a Földön a tudatosság alacsony rezgésen van. A Sumér táblákon szerepelnek ezek a rendszeresen előforduló támadások. Drunvalo Melchizedek is ír róla a könyvében. A háború előtt elhagyhattam volna a Földet, mivel addigra megtanultam azt a leckét, amiért valamikor idekerültem. Ekkor eljöttek értem a Földönkívüliek, hogy hazavigyenek. De a Földet választottam, az itteni gyermekeimet, hogy felnevelhessem őket. Majd 1995 őszén a háború sikeres megvívása után, valahol a távoli Űrben újból felesküdtünk az Úrnak Endrével és sok más társunkkal együtt arra, hogy segítünk a világunk Galaktikus átrendeződésében. Ezekről a témákról részletesen írunk az „ Élet az Isten „ című könyvben.
2013-ban megjelent előttem Gabriel Arkangyal és azt mondta nekem, hogy hamarosan elindul a legfontosabb feladatom, amiért ide születtem. Az én feladatom a Szív vezetése. Ezt üzenték nekem 2015 júniusában egy médiumon keresztül. Endrének a feladata segíteni az emberiség tudatosodását a saját rezgésének a kiterjesztésén keresztül. Mindketten az Úr harcosai vagyunk, Isten szolgái. A fő feladatunk segíteni az emberiség felemelkedését. Én harcos angyal vagyok, a Gabriel arkangyali rend tagja.
1998-ban letelepedtünk Kanadában .A szív útjával először 2007-ben találkoztam,amikor először vettem a kezembe Drunvalo Melchizedek „Az Élet Virágának Ősi Titka„ című könyvét. 2012-ben elvégeztem Sedonában, Drunvalo Melchizedek: Megvilágosodó szív ébredése tanfolyamát, majd 2014 augusztusában Drunvalo Melchizedek tanárává váltam. Ezután sok tanfolyamra jutottam el, ahol megtanultam, hogyan tudok segíteni az embereknek a szívük megnyitásában, valamint a szívből való teremtésben. 2017-ben Daniel Mitel avatott tanárrá, a „Szívből való képalkotásban”, és az „Utazás a Szívben” tanfolyam tanítására. Közben Kríja jógát is tanultam.
Endrével és még sok más emberrel, ott voltunk 2012 december 21- a Yukatán félszigeten, ahol a Maya sámánnal Hunbatmannel elbúcsúztattuk a férfias energetikájú időszakot majd december 22.-én köszöntöttük a női energiájú új időszakot. Mint utóbb kiderült. én Isten lánya vagyok, ezért az energetikám elsősorban a szívemhez kötődik. Endre Isten fia, az ő energetikája elsősorban az elméjéhez kötődik. A női energia 2012-től kezd felzárkózni a férfi energia mellé. Az eredeti női princípiumot képviselem, ezért a feladatom a magyarok szívbe való visszajutásának segítése. A következő időszak, amit sokan aranykorként emlegetnek, a szív és az elme összekapcsolódásából jön létre.
A célunk, hogy sok tanfolyamon keresztül sok embernek tudjunk segíteni, visszajutni a szívébe, ahol mindenki eggyé tud válni az isteni részével. Isten bennünk él, a részünk, mindenkinek a saját szívében lakozik, csak fel kell vele venni tudatosan a kapcsolatot. Amikor ez megtörténik, akkor a Végtelen Fény és a Végtelen Szeretet átlényegült lényeivé válunk mindannyian, újra. Ez maga a krisztustudat.

Sok szeretettel: Juhász Andrea és Endre
A szívben egyek vagyunk.