Élet az Isten

Élet az Isten

Élet az Isten

  • Cikkszám: 0001
  • Készletinfó: Raktáron
  • 3 400Ft

  • Nettó ár: 3 238Ft
„az Élet az Isten” (Végtelen fény-Végtelen Szeretet)
Juhász Andrea Gabriell és Juhász Endre könyve
E könyv megírására sok-sok élettel ezelőtt kaptam megbízást. Ez a szerződésem a Mindenhatóval.
A könyv 4 részből áll:
Az első rész az életünket öleli fel, a párommal és a családjainkkal, családi konfliktusok a karma és a tudattalan összefüggéseiben. Minden, ami felszínre kerül és szóba jön, annak valahol, valamikor megvan a gyökere, még akkor is ha sötétben vagyunk és nem emlékszünk semmire. Az érzéseinken keresztül tartja életben az Élet a tudattalant és szembesít vele minket úton, útfélen. Ez maga a spirituális alvás, amiről olyan sokszor esik szó a világunkban. Szó van benne a „Különleges erők Alapítványáról„ annak a megalakulásáról, működésről és bezárásáról. Írunk különleges kalandjainkról, amiket megéltünk az Alapítványi időszakban. Földönkívüliek, előző életek stb. Mi a különbség az elme és a szív között a mostani tudásunk alapján? Mi a női energia, és a női energia hogyan teremti az Életet? És elmeséljük spirituális ébredezésünk történeteit. Olyan emberekről is szó van a könyvben, akikről csak halottunk, vagy együtt dolgoztunk. Sok-sok történeten keresztül mesélünk. A könyv ezen része regényszerű, fordulatos, izgalmas.
A második rész a vallásról szól „A Három Próféta könyve” alapján.
Harmadik rész: Mi volt az Alapítványunknak igazi célja, és hogyan teljesítettük be azt? Mit mond Ataisz a Galaktikus Föderáció szószólója rólunk, nekünk? Hogyan jön létre egy napon a felemelkedés? Ki az Úr és a családja a világmindenségben? Kik a Pálos Atyák, mi az igazi feladatuk, hogyan vesznek részt a mindennapjainkban?
Negyedik rész: Miért kerültem ide a Földre? Mit jelent az, hogy Isten lányai vagy fiai vagyunk ? Kik a világegyetem teremtői? Milyen tudatszintek vannak? A női és a férfi energia közti különbségről, és jellemzőiről. A Végtelen Fény és Végtelen Szeretetről. Az Életünk legnagyobb drámájáról. Ki is Gabriel Arkangyal? Miért fontos újból visszatérnünk a szívünkbe? Mi a különbség a szívből és az elméből való teremtés között? És végül, de nem utolsó sorban, a tanfolyamokon szerzett tapasztalatokról, és azon emberek leveleiről, akik megosztották velünk az élményeiket.
Ezen kívül sok minden másról is szó van, amikről most nem beszéltünk, de megtalálhatóak a könyvben. Nagyon gazdag a könyv tartalma, és elsősorban a magyaroknak szól a magyarokról. A könyv emberek erőfeszítéseit, áldozatvállalásait örökíti meg, hosszabb és rövidebb történeteken keresztül, akik nem sajnálták az idejüket, a pénzüket, azért hogy segítsék az Úr tervét megvalósulni itt a Földön. Ami a szeretet, béke, együttműködés. Ez a könyv hozzásegít egy szemléletmód-váltáshoz. A fény azzal, hogy rávetül az életünkre, megmutatja nekünk azt, ami van. Ennek az elviseléséhez elég bátornak és erősnek kell lennünk.
Amit még kiemelnék, hogy 2012. december 21.-én ért véget az az időszak, amit a férfi energia vezetett, és 2012. december 22.-én kezdődött az az időszak, amit a női energia vezet. A női energia most erősödik fel és felzárkózik a férfi energia mellé. Amikor ez megtörténik attól kezdve indul az aranykor.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha